top of page

Workshop leiding

Ria Heemskerk 

Ria Heemskerk studeerde klassieke zang aan het Conservatorium in Den Haag. Ze zong in diverse koor-, musical- en operaproducties. Als zangpedagoog heeft zij een lespraktijk in Lelystad. Ze volgde een opleiding Koordirectie en werkt sindsdien ook als dirigent, koorcoach en workshopleider. Bij Ria staat in haar werk de verbinding tussen mens en stem centraal. Meer informatie is te vinden op haar website www.stem-band.nl

 

Ria componeerde en dirigeerde de muziek van DRUK! de musical, de eerste productie van Stichting Samen-Klank. Deze musical ging in november 2016 in première. Daarna is het idee ontstaan voor het project Veelzijdig Zingen.

Ria Heemskerk

Cora van der Sar 

Als musicus begon Cora met het orgel. Zij volgde de Pedagogische Academie en studeerde Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium. Ze zong in diverse kamerkoren en cantorijen en was actief als dirigent van de cantorij van de VGF te Lelystad.

Cora combineert haar passie voor mensen en muziek in een brede lespraktijk waarin ruimte is voor pianospelen, begeleiden en stemwerk.

 

Bij Stichting Samen-Klank heeft Cora als repetitor en pianist meegewerkt aan DRUK! de musical (2016) met dirigent/componist Ria Heemskerk. Uit deze inspirerende samenwerking is het idee voor het project Veelzijdig Zingen voortgekomen.

Cora van der Sar
bottom of page